Победе Јувентуса и Интера са беле тачке

Фудбалери Јувентуса савладали су у градском дербију екипу Торина са 1:0 и наставили серију тријумфа у Серији А. Интер голом Икардија са беле тачке савладао Удинезе.

Јувентус је против Торина забележио 15. победу у Серији А, уз само један нерешен резултат, па суверено влада италијаснким фудбалом.

Стрелац јединог гола на Олимпијском стадиону у Торину био је Кристијано Роналдо са беле тачке у 70. минуту утакмице.

Сличан сценарио виђен је и на "Меаци", где је Интер до победе против Удинезеа стигао у 76. минуту, голом Икардија са 11 метара.

Јувентус је убедљиво први на табели италијанског шампионата са 46 бодова, 11 више од Наполија који има утакмицу мање и 14 више од Интера који је на трећем месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи