Бајерн убедљив у Хановеру, Дортмунд не посустаје

Фудбалери Бајерна савладали су као гости екипу Хановера са 4:0, у утакмици 15. кола Бундеслиге. Штутгарт бољи од Херте, Диселдорф од Фрајбурга. Борусија у Дортмунду савладала екипу Вердера са 2:1.

Шампион Немачке у Хановеру је забележио трећи узастопни тријумф и наставио потеру за одбеглом Борусијом из Дортмунда.

Баварци су на "ХДИ арени" повели голом Кимиха већ у другом минуту, да би Алаба у 29. повисио на 2:0. У наставку су се у листу стрелаца уписали Гнабри и Левандовски.

Бајерн се са 30 освојених бодова сада изједначио на другом месту на табели са Борусијом из Менхенгладбаха, која је играла без голова против Хофенхајма.

Штутгарт је на свом терену савладао Херту са 2:1. Гости су повели голом Мителштада, да би преокрет "Швабама" донео Марио Гомез са два поготка у другој половини меча.

Победу је забележио и Диселдорф, који је на свом терену савладао екипу Фрајбурга са 2:0, а двоструки стрелац био је Ајхан.

Аугсбург и Шалке играли су 1:1.

У последњој утакмици дана, Борусија је у Дортмунду савладала екипу Вердера са 2:1. Алкасер и Ројс били су стрелци за домаћу екипу, док је Крузе постигао гол за тим из Бремена.

Борусија је тако задржала девет бодова предности у односу на Бајерн и Менхенгладбах.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво