Терзић: Звезда сагласна, нека Партизан поново игра са Мачвом

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је да разуме захтев Партизана за поновно одигравање меча против Мачве и да се нада да ће Фудбалски савез Србије да га уважи.

Партизан је поставио ултиматум да ће, у случају да се утакмица не понови у наредна два дана, иступити из Суперлиге, јер је против Мачве (0:0) због невремена играо у "нерегуларним условима".

"ФК Црвена звезда има пуно разумевање за примедбе ФК Партизан које су изнели у саопштењу. Сагласни смо да, ако прописи то дозвољавају, ФСС поништи јучерашњу утакмицу коју је наш вечити ривал одиграо са ФК Мачва из Шапца и омогући им одигравање нове у термину када им то одговара", рекао је Терзић.

Он је додао да се нада ће таква одлука допринети смиривању страсти у српском фудбалу.

"Надам се и да ће подићи спортске односе вечитих ривала на виши ниво, што ФК Црвена звезда искрено жели", закључио је Терзић.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво