Снег зауставио фудбал, играло се само у Сурдулици

Данашње фудбалске утакмице 21. кола Суперлиге Србије Чукарички - Црвена звезда, Младост - Рад, Земун - Динамо Врање, Војводина - Пролетер и Спартак - Вождовац одложене су због великих снежних падавина.

У једином мечу суботњег програма Радник је у Сурдулици савладао Бачку са 3:2 (2:1).

Дуел Црвене звезде и Чукаричког на Бановом Брду такође је одложен. Велики слој снега прекрио је терен на Брду и не постоје услови за одигравање утакмице, па су надлежни органи донели одлуку о померању.

Раније су одложене су утакмице Младост - Бачка, Спартак - Вождовац, Земун - Динамо и Војводина - Пролетер.

Утакмице последњег кола првог дела сезоне требало би да се одиграју у недељу, као и дуел Напретка и нишког Радничког у Крушевца који је раније планиран за недељу.

Фудбалери Радника победили су у Сурдулици Бачку са 3:2 (2:1), у јединој данас одиграној утакмици у Суперлиги Србије.

Победу домаћину у Сурдулици, једином терену који је био данас оспособљен за играње и зато није одложен меч, донели су Игор Златановоћ 19, Милан Стојановицу из пенала у 38. и Зоран Даноски у 51, док су за госте погодили Лука Мићић у 15. и Срђан Грабеж у 70. минуту.

Радник је тријумфом завршио годину и први део сезоне завршио на месту које води у плеј-оф, док ће Бачка наставити грчевиту борбу за опстанак.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво