Звезда на Бановом брду, почетак у 19 часова

Фудбалери Црвене звезде састају се на Бановом брду са Чукаричким у мечу 21. кола Суперлиге Србије. Меч на "Брду" требало је да се одигра у суботу али је одложен због великог снега. Нови покушај одигравања заказан је за 19 часова, а кретање резултата пратите на нашем порталу. Мечеви у Земуну, Лучанима и Крушевцу одложени за понедељак.

16.03 - У Новом Саду почела утакмица између Војводине и Пролетерa.

15.03 - Завршена је утакмица у Суботици где је домаћи Спартак надиграо Вождовац са 3:2 после резултатског преокрета у другом полувремену које су гости завршили са предношћу од 2:0.

13.00 - Ново померање, меч Чукарички - Црвена звезда почеће у 19 часова. 

12.00 - На Бановом Брду ће се данас играти фудбал, али не од 15 већ од 18 часова, саопштили су црвено-бели на свом сајту.

"Звезда чисти терен Чукаричког, желимо да играмо због регуларности првенства. Ставићемо све расположиве снаге да се терен очисти и утакмица одигра", рекао је Звездан Терзић, генерални директор најтрофејнијег клуба у земљи.

11.50 - Ново одлагање: Земун и Динамо, Младост и Рад, односно Напредак и Раднички ће своје мечеве ипак одиграти у понедељак. 

Дерби рунде свакако је гостовање Црвене звезде четвртопласираном Чукаричком. Међутим, питање је у каквим ће се условима он одиграти, ако се уоште и буде играо.

Актуелни шампион на само два меча ове сезоне испустио је победу у домаћем такмичењу, ремијима против Партизана и Радничког, па Чукарички последњи има шансу да покуша да "скине скалп" тиму Владана Милојевића, који је раније водио баш екипу са Бановог брда.

Данашњи програм чине махом јуче одложени мечеви 21. кола: Спартак - Вождовац играју од 13 часова, Војводина - Пролетер од 15.00, а поменути дуел на Чукаричког и Звезде на програму је у 19 часова,

Мечеви Земун - Динамо, Младост - Рад и Напредак - Раднички Ниш играће се у понедељак.

У првој утакмици кола, у петак су у Београду Партизан и Мачва играли нерешено 0:0, док је Радник у Сурдулици у суботу био бољи од Бачке са 3:2.

Табела: Црвена звезда 56 бодова, Раднички 47, Партизан 44, Чукарички 39, Напредак 33, Младост 32, Пролетер 27, Војводина 27, Радник 28, Мачва 22, Вождовац 19, Бачка 18, Спартак 16, Земун 15, Рад 15, Динамо 7.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво