Реми Партизана и Мачве у завејаној Хумској

Фудбалери Партизана и Мачве одиграли су без голова на терену под снегом стадиона у Хумској у првом мечу 21. кола Суперлиге Србије.

На стадиону Партизана одиграна је веома чудна утакмица, пре свега због услова, јер је све време падао снег, па је по снежном покривачу било тешко играти.

Партизан је нападао, а Мачва се бранила читав меч, али промене резултата није било.

Црно-бели су читаво друго полувреме играли са играчем мање, пошто је Урошевић пред крај првог полувремена зарадио два брза жута картона.

Упркос томе, Партизан је успео да створи неколико шанси, углавном је у центру пажње био Пантић, који је у једној ситуацији погодио пречку, претио из игре и из слободних удараца, али је недостајало завршнице.

Партизан је уписао свој осми реми и након 21 одигране утакмице налази се на трећем месту са 44 освојена бода, три мање од другопласираног Радничког, а 12 од лидера табеле Црвене звезде, који своје мечеве играју сутра.

Мачва заузима десето место на табели са 22 бода, три мање од Радника, а три више од Вождовца, уз један одигран меч више.

У српском шампионату следи зимска пауза, па се наредно коло игра средином фебруара.

Распоред утакмица 21. кола:

Петак: Партизан – Мачва 0:0.

Субота: Младост Лучани – Рад (13), Радник – Бачка (13), Спартак Суботица – Вождовац (13), Земун – Динамо Врање (13), Чукарички – Црвена звезда (15), Војводина – Пролетер (15).

Недеља: Напредак – Раднички Ниш (19).

Табела: Црвена звезда 56 бодова, Раднички 47, Партизан 44, Чукарички 39, Напредак 33, Младост 32, Пролетер 27, Војводина 27, Радник 25, Мачва 22, Вождовац 19, Бачка 18, Спартак 16, Земун 15, Рад 15, Динамо 7.

Овако је протекао меч:

20.01 – Крај меча, коначан резултат је 0:0.

19.47 – Пантић је солидно шутирао из прекида, али лопта од живог зида одлази мало изнад гола.

19.27 – У два наврата прети Партизан у наставку преко Пантића, али нема промене резултата.

19.11 – Настављен је меч...

18.50 – Завршено је прво полувреме, након 45 минута нема постигнутих голова.

18.48 – Партизан од 45. минута меч наставља са играчем мање, пошто је Слободан Урошевић зарадио други жути картон.

18.41 – Поново је Партизан могао до гола, центрирао је Пантић с леве стране, лопта је ишла ка голу, али су делимично голман и пречка тај шут послали преко гола.

18.24 – Велику шансу имао је Партизан у 22. минуту, коју пропушта Урошевић. Пантић је послао одличну лопту ка свом левом беку, који у шеснаестерцу противника успева да је прими, али и потом са пет метара шутира преко гола.

18.22 – Меч је у 19. минуту накратко прекинут, како би се очистиле линије на терену. За сада без опасности пред оба гола, играчи тешко контролишу лопту.

18.04 – Почео је меч...

17.58 – Главни судија меча, уз консултацију са делегатом и представницима два клуба, донео је одлуку да ће се меч одиграти.

17.28 – Терен стадиона Партизана тренутно је прекривен снегом, па постоји могућност да се меч одложи. Радници тренутно чисте снег са терена, а главни судија меча, уз консултацију са клубовима и делегатом, донеће одлуку непоседно пре почетка меча.

17.25 – Познати су састави обе екипе:

Партизан: Кљајић, Милетић, Марковић, Валијенте, Урошевић, Здјелар, Косовић, Пантић, Закарић, Николић, Рикардо.

Мачва: Пулетић, Пејовић, Шушњар, Тошић, Марић, Ивић, Јефтић, Марковић, Милосављевић, Бабић, Гемовић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво