Спушта се завеса у Суперлиги: Партизан против Мачве, Звезда на Бановом брду

Фудбалери Партизана утакмицом против Мачве на свом терену отварају 21. коло Суперлиге, последње у првом делу сезоне, док се дан касније на Бановом брду састају Чукарички и Црвена звезда.

Партизан жели победом у Хумској да стави тачку на турбулентну годину, односно полусезону, у којој је први део завршио на трећем месту, али и даље са амбицијама да у наставку може драстично да промени ствари.

Црно-белима стиже ривал кога су сва четири пута победили до сада (3:1, 3:1, 2:0, 6:1), а императив је и пети како би бар оставили исту разлику у односу на другопласирани Раднички и Звезду.

Дерби рунде свакако је гостовање Црвене звезде четвртопласираном Чукаричком.

Актуелни шампион на само два меча ове сезоне испустио је победу у домаћем такмичењу, ремијима против Партизана и Радничког, па Чукарички последњи има шансу да покуша да "скине скалп" тиму Владана Милојевића, који је раније водио баш екипу са Бановог брда.

Занимљив меч очекује се и у Крушевцу између Напретка и Радничког, а пажњу привлаче утакмице Спартак - Вождовац и, у дуелу зачеља, Земун - Динамо Врање.

Петак: Партизан - Мачва (18 сати).

Субота: Младост Лучани - Рад (13), Радник - Бачка (13), Спартак Суботица - Вождовац (13), Земун - Динамо Врање (13), Чукарички - Црвена звезда (15), Војводина - Пролетер (15).

Недеља: Напредак - Раднички Ниш (19).

Табела: Црвена звезда 56 бодова, Раднички 47, Партизан 43, Чукарички 39, Напредак 33, Младост 32, Пролетер 27, Војводина 27, Радник 25, Мачва 21, Вождовац 19, Бачка 18, Спартак 16, Земун 15, Рад 15, Динамо 7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи