Јувентус спремио 80 милиона за повратак Погбе

Првак Италије Јувентус спреман је да понуди 80 милиона Манчестер Јунајтеду како би у јануару вратио француског фудбалера Пола Погбу. Будућност Погбе на Олд Трафорду је неизвесна због сталних сукоба са менаџером Жозеом Мурињом, па зато сјајни везиста сигурно не би имао ништа против да поново заигра на Апенинима.

Челници торинског клуба покушаће следећег месеца да остваре трансфер Погбе, који је управо из Јувентуса прешао у Јунајтед 2016. године за тада рекордних 105 милиона евра, јавља Тутоспорт.

Интересантно је да је Погба пре Јувентуса носио дрес Манчестер Јунајтеда, што значи да би поново обрнуо круг ако би се посао успешно завршио.

Погба је на мети и Барселоне, а Јувентус има и план Б у виду везисте Реал Мадрида Иска Аларкона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи