Кинтеро потписује за Ривер Плату, па се враћа у Европу

Колумбијски фудбалер Хуан Фернандо Кинтеро, јунак Ривер Плате у победи над ривалом Боком Јуниорс (3:1) за трофеј Купа Либертадорес, озбиљно разматра да се врати у Европу, али не у Порто одакле је на позајмици.

Ривер има опцију да за само 3,2 милиона евра откупи комплетан уговор Кинтера по истеку позајмице на крају овог месеца, што ће и урадити, а онда ће испунити жељу 25-годишњег везисте да поново заигра у некој од најјачих европских лига, преноси Марка.

На тај начин нови првак Јужне Америке рачуна на велико обештећење приликом трансфера Кинтера, за кога су раније интересовање показивали Реал Мадрид и Севиља.

Управо се на стадиону Реала "Сантијаго Бернабеуу" Кинтеро исказао када је у продужецима сјајним ударцем донео Риверу трофеј Купа Либертадорес.

Кинтеро је у Европи наступао за Пескару и Рен, као и у Порту где није добио праву шансу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи