Мажић суди меч Барселона - Тотенхем

Најбољи српски судија Милорад Мажић вечерас дели правду на Ноу Кампу између фудбалера Барселоне и Тотенхема у Лиги шампиона.

Мажић је трећи пут делегиран у групној фази Лиге шампиона ове сезоне, након што је судио мечеве ПСВ - Интер (1:2) и Манчестер Јунајтед - Јувентус (0:1).

Као и уобичајено, помагаће му Милован Ристић и Далибор ђурђевић, четврти судија је Немања Петровић, а иза гола су Ненад Ђокић и Данило Грујић.

Дуел Барселоне и Тотенхема један је од дербија последњег кола Лиге шампиона, посебно што је лондонском тиму неопходан тријумф како би прошао у осмину финала и не би зависио од исхода другог меча у Ц групи Интер - ПСВ.

Утакмица почиње вечерас у 21 сат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво