Милојевић поново најбољи српски тренер, Митровић најбољи играч

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић и голгетер Фулама Александар Митровић добиће "Златне лопте" Фудбалског савеза Србије за најбоље у 2018. години, преноси Спортски журнал.

Они ће следећег понедељка, 17. децембра, на традиционалној свечаности ФСС званично добити награде.

Милојевић, који је са Звездом освојио титулу првака Србије и касније изборио историјски пласман у Лигу шампиона, и прошле године био је лауреат "Златне лопте", док ће Митровић, након што је увео Фулам у Премијер лигу и тресао мреже у Лиги нација за Србију, први пут добити признање за најбољег фудбалера.

"Златну лопту" ФСС-а до сада су добијали Немања Видић и Илија Петковић (2005), Дејан Станковић и Љубиша Тумбаковић (2006), Никола Жигић и Мирослав Ђукић (2007), Немања Видић и Славиша Јокановић (2008), Милош Красић и Радомир Антић (2009), Дејан Станковић и Мирослав Рајевац (2010), Александар Коларов и Иван Јовановић (2011), Бранислав Ивановић и Драгомир Окука (2012), Бранислав Ивановић и Љубинко Друловић (2013), Немања Матић и Радован Ћурчић (2014), Немања Матић и Вељко Пауновић (2015), Душан Тадић и Драган Стојковић Пикси (2016) и Владимир Стојковић и Владан Милојевић (2017).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво