Суарез одлази из Барселоне, долази Кејн?

Уругвајац Луис Суарез могао би у јануару да напусти Барселону, а уместо њега на Камп ноу би стигао капитен Енглеске Хари Кејн.

Како преносе шпански медији, Барселона је спремна за нападача Тотенхема да плати невероватних 200 милиона евра.

Суарез већ има 32 године, полако га стижу и повреде, па су Каталонци "загризли" за седам година млађег Кејна, који и ове сезоне немилосредно тресе мреже, а притом је "гладан трофеја" јер са Тотенхемом још ништа није освојио.

Барселона и Тотенхем састају се сутра увече у последњем колу Б групе Лиге шампиона, где је лондонском тиму потребна победа на Камп ноу да би се придружио Каталонцима у осмини финала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво