Савић за РТС: "Маракана" је наш адут

Пред дуел Црвене звезде и ПСЖ-а у последњем колу групне фазе Лиге шампиона, гост РТС-а је био Вујадин Савић, капитен црвено-белих.

Савић се опоравио од повреде и ставио на располагање тренеру Владану Милојевићу.

"Опоравио сам се, пре неколико дана сам почео да тренирам индивидуално, а јуче сам имао први тренинг са екипом. Видећемо какво ће стање бити сутра", рекао је Савић гостујући у Јутарњем програму РТС-а.

Дефанзивац црвено-белих велике наде полаже у подршку са трибина.

"'Маракана' је Звездин адут. Наши навијачи... Показали смо да је 'Маракана' неосвојива тврђава – од Наполија нисмо примили гол, као ни од Ливерпула. Мало ко је очекивао да ћемо освојити неки бод, а ми смо освојили четири. Победили смо велики, моћни Ливерпул, тако да се надам да ће сутра бити спектакл и да ћемо пред пуним трибинама успети да дођемо до позитивног резултата."

O атмосфери је, за француске медије, говорио и Дамијен ле Талек, бивши Звездин играч, који је рекао да у Београду "нису навијачи већ фанатици".

"Могу да кажем да је стварно тако. Наши навијачи су фанатици и кључ ових успеха је то што смо и ми као играчи велики звездаши и фанатици. Звездаштво и заједништво је створило овакве успехе", рекао је Савић.

Мотив више може бити и присуство најбољег светског тенисера Новака Ђоковића, који је најавио долазак на "Маракану".

"Дошао је већ пред једну утакмицу у свлачионицу и сви смо били узбуђени. Било нам је драго што нас је гледао. Драго ми је што ће доћи и надам се да ће се сви момци на терену показати у најбољем светлу", рекао је Савић.

Нејмар се опоравио од повреде и по свему судећи ће заиграти у Београду. На питање како га зауставити, Савић је дао шаљив одговор: "Има она стара – ко лежи тај не бежи."

У првом дуелу ових екипа у Паризу, француски тим је убедљиво славио победу од 6:1.

"Не бих да прогнозирам, али сигурно неће бити исти резултат. То је била велика школа, сада смо искуснији, опуштенији, а против Ливерпула смо показали да смо сазрели као екипа у овом такмичењу", рекао је Савић.

Утакмица Црвена звезда – ПСЖ игра се у уторак од 21 сат.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи