Јунајтед убедљив против Фулама, "минималац" Арсенала

Фудбалери Манчестер јунајтеда савладали су Фулам са 4:1, у утакмици 16. кола Премијер лиге. Арсенал минималним резултатом савладао екипу Хадерсфилда. Истим резултатом Барнли бољи од Брајтона, а Кардиф од Саутемптона. Вест Хем после преокрета савладао Кристал Палас.

Екипа Манчестер јунајтеда прекинула је серију од четири утакмице без победе у Премијер лиги, пошто је у утакмици 16. кола убедљиво савладала Фулам са 4:1.

"Ђаволи" су већ после првих 45 минута имали три гола предности, а стрелци су били Јанг, мата и Лукаку. Камара је са беле тачке смањио на 3:1, да би коначан резултат поставио Маркус Рашфорд, најбољи појединац утакмице.

Јунајтед је шести са 26 освојених бодова, док је Фулам последњи са девет.

Арсенал се дуго мучио против Хадерсфилда, али је у финишу меча стигао до три бода лепим голом Лукаса Тореире.

"Тобџије" су стигле до 34. освојеног бода и трећег места на табели, док је Хадерсфилд остао 18. са десет.

Кардиф је голом Патерсона савладао екипу Саутемптона, којој није помогла ни промена тренера, док је исти резултат виђен у дуелу између Барнлија и Брајтона – једини стрелац био је Тарковски у 40. минуту.

Права голеада виђена је у дуелу Вест Хема и Кристал Паласа, а домаћи су до три бода стигли после преокрета.

Вест Хем је десети, а Кристал Палас 16. на табели Премијер лиге.

Палас је повео голом Мекартура у првом полувремену, а "чекићари" су у наставку за мање од 20 минута постигли три гола (Снодграс, Чичарито, Андерсон), да би коначан резултат поставио Шлуп у 75. минуту.

Дерби кола играју Челси и Манчестер сити (18.30), док се касније вечерас састају Лестер и Тотенхем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи