"Милионери" славили у Гелзенкирхену, Грујић срушио Ајнтрахт

Фудбалери Борусије из Дортмунда савладали су у гостима Шалке са 2:1, док је минхенски Бајерн на свом терену убедљиво савладао Нирнберг са 3:0 у мечевима 14. кола Бундеслиге. Херта савладала Ајнтрахт са 1:0, стрелац јединог гола Марко Грујић.

Веома занимљив меч виђен је на "Фетинс арени" у Гелзенкирхену. Дортмунд је до вођства стигао већ у седмом минуту голом Данац Томаса Дилејнија на асистенцију Ројса.

Шалке је до изједначења стигао у другом полувремену голом Галиђурија са пенала. Победу "милионерима" и нова три бода донео је Џејдон Санчо у 74. минуту меча.

Бајерн је на свом терену рутински стигао до победе савладавши екипу Нирнберга са 3:0.

Левандовски је у првом полувремену два пута затресао мрежу гостију, у деветом и 27. минуту. Коначни резултат поставио је Рибери у 56. минуту.

Борусија је убедљиво прва на табели Бундеслиге са 36 бодова, док је Бајерн на другом месту са девет бодова заостатка.

У последњем мечу дана, Херта је на свом терену савладала екипу Ајнтрахта, а стрелац јединог гола на утакмици био је Марко Грујић.

У осталим мечевима постигнути су резултати: Левркузен - Аугсбург 1:0, Фрајбург - Лајпциг 3:0, Волфсбург - Хофенхајм 2:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи