Ливерпул напунио мрежу Бормута, хет-трик Салаха

Фудбалери Ливерпула савладали су Бормут у гостима са 4:0 у мечу 16. кола Премијер лиге. Три гола постигао је Салах. Победом „редси“ су избили на чело табеле са бодом више од Ситија који од 18.30 гостује код Челсија.

Играчи Ливерпула оправдали су улогу фаворита и остали непоражени после 16 мечева у Премијер лиги. Бормут је остао на седмом месту са 23 освојена бода.

Ливерпул је повео у 25. минуту. После брзе акције Фирмино је упутио ударац са око 25 метара, голман је успео да одбије лопту, али на њу је налетео Салах и пласирао је у мрежу.

Гости су повећали предност у 48. минуту. Фирмино ј епресекао напад домаћина на средини терена, упослио је Салаха који вара тројицу одбрамбених играча, а на крају и голмана и постиже свој други гол на мечу.

Двадесет минута касније, у 68. на семафору је стајало 0:3. Робертсон је упутио центаршут у казнени простор, испред нападача Ливерпула лопту је захватио Кук и савладао свог голмана.

Права мајсторија Салаха у 77. минуту. Контра гостију, дуга лопта ка Салаху, на тренутак је деловало да ће одбрамбени играч лако изаћи на крај, али Мо је успео да га се ослободи, потом се буквално поиграо са целом одбраном Бормута и н акрају затресао мрежу.

У наредном колу Ливерпул дочекује Манчестер јунајтет, док Бормут гостује код Вулфса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи