Милојевић пред Напредак: Не бавим се статистиком

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић пред меч против Напретка, од кога је његов тим изгубио последњи пут у Суперлиги пре 14 месеци, каже да такав низ није одраз доминације црвено-белих и да се не бави статистиком.

Звезда је последњи пут у Суперлиги изгубила 1. октобра 2017. године у Крушевцу (1:0), али Милојевић није желео томе да придаје велику пажњу.

"Нисмо толико доминанти, нити је слаба лига, не бавим се статистиком, занима само наредна утакмица. Екипе су јако добре, ми се фоксуриамо само на себе и драго ми је да играчи одрађују оно што вежбамо на тренинзима", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је позвао навијаче да пруже подршку у утакмици која има хуманитарни карактер за помоћ српском народу на Космету.

"Улазимо у циљну равнину првенства, остало је још недељу дана и три тешке утакмице. Најпре Напредак, неугодина екипа што се нас тиче, прошле сезоне био је резултат који је био, али није показао стање на терену. Напредак је стабилан суперлигаш, има континуитет и увек игра надахнуто против нас, посебно у Београду".

Према његовим речима, потребна је пуна концентрација како би Црвена звезда дошла до нова три бода.

"Не размишљамо о Пари Сен Жермену, увек је следећа утакмица најбитнија", рекао је Милојевић, уз напомену да се голман Милан Борјан добро осећа после повреде у Суботици.

Баш због честих повреда тренер Звезде каже да га радује што има велики фонд играча.

"Имамо дубок "ростер", често сам то напомињао... Многи заслужују да играју, али нема толико простора. Повреде су саставни део такмичења, у последње време смо имали те проблеме, а сад се сви враћају полако сви. Има и засићености, али професионалци смо и покушавамо да игноришемо то. Морамо да будемо фокусурани", завршио је он.

Утакмица 20. кола Црвена звезда - Напредак игра се у суботу на стадиону "Рајко Митић" од 19 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво