Суперлига: Напредак на "Маракани", Партизан гостује Раду

Предстојећег викенда наставља се такмичење у Суперлиги Србије утакмицама 20. кола. У суботу фудбалери Црвене звезде дочекују Напредак и отварају коло, потом се у недељу играју остале утакмице а Партизан гостује на Бањици екипи Рада.

Претпоследњег викенда првог дела сезоне вечити ривали желе да на најбољи могући начин приведу крај године, исто као и другопласирани нишки Раднички који игра на свом терену против суботичког Спартака.

Напредак је често знао да заустави Звезду, чак и у Београду, а последњи пораз првака Србије у домаћем шампионату био је управо од Крушевљана у октобру прошле године (1:0).

Тим Владана Милојевића вероватно ће делом мисли бити и у сусрету са Пари Сен Жерменом на опроштају од Лиге шампиона, иако је одбрана трофеја шампиона императив.

Са друге стране, Партизан иде претпоследњем Раду са жељом да победи на последњем гостовању турбулентне сезоне (године) и покуша да се примакне на табели.

Црно-бели су славили у последњих шест сусрета са "грађевинарима", којима следи грчевита борба за опстанак.

У сличној ситуацији је суботички Спартак пред пут у Ниш, а од осталих утакмицама ове рунде издваја се још дуел Бачка - Војводина и Пролетер - Чукарички.

Распоред утакмица 20. кола, субота: Црвена звезда - Напредак (19 сати).

Недеља: Динамо - Вождовац (13), Мачва - Радник (13), Раднички Ниш - Спартак Суботица (13), Земун - Младост (13), Бачка - Војводина (17), Пролетер - Чукарички (17), Рад - Партизан (17).

Табела: Црвена звезда 53 бода, Раднички Ниш 44, Партизан 40, Чукарички 38, Напредак 33, Младост 29, Пролетер 26, Војводина 26, Радник 22, Мачва 21, Бачка 17, Спартак 16, Вождовац 16, Земун 15, Рад 15, Динамо Врање 7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво