Ђоковић бодри Звезду против Пари Сен Жермена

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић ће присуствовати утакмици Лиге шампиона између фудбалера Црвене звезде и Пари Сен Жермена на стадиону "Рајко Митић".

Из пи-ар тима српског аса потврдили су да "постоји велика вероватноћа" да Новак други пут ове сезоне уживо прати меч Звезде, као што је то био случај против Радника у септембру.

Ђоковић је говорио да има велику жељу да клуб за који навија гледа у Лиги шампиона, али му раније обавезе нису дозволиле.

Утакмица 6. кола Ц групе Црвена звезда - ПСЖ игра се у уторак од 21 сат.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво