Реал појачања тражио у Италији, мете Икарди и Манолас

Голгетер Интера Мауро Икарди и дефанзивац Роме Костас Манолас налазе се на листи зеља Реал Мадрида за трансфер у јануару.

Италијански Тутомеркато преноси да су скаути краљевског клуба у недељу пратили дуел Роме и Интера (2:2) на римском Олимпику како би их у међусобном дуелу видели, а Интеров капитен је поново био стрелац гола.

Реал неко време покушава да дође до Икардија, можда је летос био најближи, али до 15. јула није искористио опцију да га доведе за 100 милиона евра, док је Грк из Роме много приступачнији са излазном клаузулом од 36 милиона.

Сада остаје питање да ли ће Реал сачекати лето и нову прилику за аргентинског фудбалера (други део јула 2019. клаузула 110 милиона) или ће већ на зиму опет да покуша.

Једно је сигурно, прваку Европе је потребна "свежа крв" након три везана трофеја Лиге шампиона и нови вођа напада после одласка Кристијана Роналда у Јувентус.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара