Реми Јунајтеда и Арсенала, Митровић асистент у ремију Фулама

Фудбалери Манчестер јунајтеда и Арсенала одиграли су нерешено 2:2 у дерби мечу 15. кола Премијер лиге. Ливерпул сигуран против Барнлија, пораз Челсија. Фулам одиграо нерешено против Лестера - 1:1.

Узбудљив меч одиграли су Јунајтед и Арсенал. Тежак терен због кише, додатно је убрзао игру, а обе екипе су желеле победу. После отворене игре током целог меча, на крају можда и најправеднији резултата, подела бодова.

Публика на Олд трафорду је сигурно уживала у игри оба тима. Јунајтед одавно није деловао оволико офанзиван што је донекле и пореметило игру противника. Клизав терен учинио је да су одбране екипа биле на мукама, а грешке су отварале контре, шансе и голове.

Повео је Арсенал у 26. минуту, након корнера који је извео Тореира, Мустафи је главом послао лопту иза леђа Де Хее.

Домаћин је изједначио у 30. минуту. После слободног ударца голман Лено је кратко одбио лопту Херера је стигао до ње и упутио повратни пас ка Марсијалу који презним ударцем погађа мрежу.

Гости су поново дошли до предности у 68. минуту. Арсенал користи грешку одбране противника на средини терена, након дуплог паса, Лаказете је улетео у шеснаестерац и матирао Де Хеу.

Само минут касније тим Жозеа Муриња је успео да изједначи. Дуга лопта ка Лукакуу, одбрана интервенише, али пре голмана до лопте стиже Лингард и пласира је у мрежу за коначних 2:2.

Након трећег везаног ремија Јунајтед заузима осмо место са 23 бода, док је Арсенал на петој позицији са 31 бодом. У наредном колу Јунајтед дочекује Фулам, а Арсенал Хадерсфилд.

Фулам и Лестер одиграли су нерешено 1:1. Репрезентативац Србије Александар Митровић поново је био капитен Фулама. У 42. минуту петом је упослио Камару, који је улетео у шеснаестерац и затресао мрежу гостију. Ипак, Лестер је успео да изједначи у 74. минуту. Оказаки је асистирао Медисону који је био прецизан са око 11 метара. 

Ремијем Фулам се изједначио на дну табеле са Саутемтоном и Барнлијем са по девет освојених бодова. Лестер је девети са 22 бода.У наредном колу тим нашег Митровића гостује Јунајтеду, док Лестер дочекује Тотенхем.

Резултати данашњих утакмица 15. кола:
Барнли - Ливерпул 1:3
Евертон - Њукасл 1:1
Фулам - Лестер 1:1
Волфс - Челси 2:1
Манчестер јунајтед - Арсенал 2:2
Тотенхем - Саутемптон 3:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи