Суперлига: Спартак дочекује Звезду, Партизан против Земуна

У оквиру ванредног 19. кола фудбалске Суперлиге Србије, јесењи првак Црвена звезда гостује Спартаку на реновираном стадиону у Суботици, а Партизан игра против Земуна у Хумској. Кретање резултата утакмица Суперлиге можете пратити на нашем порталу.

Након што је ове сезоне био "подстанар" у Кули због радова на Градском стадиону у Суботици, Спартак се коначно вратио на свој терен, који ће заједно да премијерно испроба и актуелни шампион.

Звезди никада није било лако на северу земље, али јој је императив да на прави начин финишира први део сезоне и држи велики размак у односу на нишки Раднички и Партизан.

Партизан се киксом у Лучанима поново удаљио од вечитог ривала и другопласираног Радничког и нема право на нови на свом терену против Земуна ако жели да остане у трци.

Фудбалери Радничког иду на тешко гостовање Вождовцу, Напредак чека Пролетер, а Радник екипу Рада.

Распоред данашњих утакмица: Чукарички - Бачка (16 сати), Младост - Динамо (16), Напредак - Пролетер (16), Радник - Рад (16), Спартак - Црвена звезда (16), Војводина – Мачва, Вождовац - Раднички Ниш (16), Партизан - Земун (18.30).

Табела: Црвена звезда 50 бодова, Раднички Ниш 41, Партизан 37, Чукарички 35, Напредак 32, Младост 26, Пролетер 25, Војводина 25, Мачва 20, Радник 19, Бачка 17, Спартак 16, Вождовац 16, Земун 15, Рад 15, Динамо Врање 7.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво