Бранка: Дрогба није интересантан за Интер

Спортски директор Интера Марко Бранка демантовао јe да тај клуб жели да доведе нападача Челсија Дидијеа Дрогбу.

Тренер Интера Жозе Морињо у недељу је наговестио да би Бразилац Адријано ускоро могао да напусти клуб, а италијански медији објавили су да су Челси и италијански клуб спремни да размене нападаче.

"Не размишљамо о Дрогби. Интер већ има неколико нападача, који поседују различите карактеристике. Дрогба је играч Челсија, за који већ годинама пружа одличне партије, али и ми имамо четири центрафора који су подједнако добро", навео је Бранка.

Прошлог месеца поједини италијански медији објавили су да су се Дрогба и Бранка састали у једном лондонском ресторану.

Бранка је додао да би један од играча који ће напустити клуб могао да буде искусни Ернан Креспо. Аргентинац је још раније затражио дозволу да оде, пошто код Мориња није добио прилику да игра редовно.

"Ранијих година смо често имали пуно повређених фудбалера, тако да нам је потребан сваки играч. Ипак, они који су сами тражили да оду, добиће дозволу за трансфер", закључио је Бранка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи