Лалатовић: Нико не сме да баца сумњу на нас

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да нико не сме да баци сумњу у нечасне радње, након што се нашао "под лупом" меч против Пролетера, и да свако ко мисли другачије вређа цео југ Србије.

Лалатовић је после победе над Динамом из Врања истакао да веома поштује колегу из Партизана Зорана Мирковића, који је изјавио да се поменути меч у Новом Саду "брзо заборавио", али је Лалатовић нагласио да тренери не треба да коментаришу такве ствари.

"Апсолутно знам да је утакмица Партизана и Динама била поштена, ту уопште не треба бацати сумњу. Али, људи из Партизана такође треба да знају да је Раднички велики клуб и да је са правом на другом месту, нико не сме да баца сумњу на наш клуб", рекао је Лалатовић на конференцији за медије после дуела у Сурдулици.

Према његовим речима многима смета што се Раднички налази на другој позицији.

"Утакмица је апсолутно била чиста, било какве друге инсинуације су вређање нас са југа Србије. Људи бацају мрљу на нас да би оправдали то своје треће место, Партизан је поштен клуб и воде га поштени људи, Раднички је поштен клуб и воде га поштени људи. Могу слободно да кажем да Ивица Тончев јако воли ФК Раднички и Ниш и да је један од најпоштенијих људи у српском фудбалу", навео је Лалатовић, уз констатацију да је први човек ФСС Славиша Кокеза препородио ту организацију.

Тренер Динама Радмило Јовановић осврнуо се још једном на меч против Партизана, који је такође "под лупом".

"Партизан је чисто кристалан клуб, ни у ништа није умешан, као и Динамо. Истражни органи нека јуре оне који су умешани", закључио је Јовановић, који је раније суспендовао голмана Уроша Ђурића након пораза у Хумској (6:0).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво