Милојевић: Стално причам, Суперлига је приоритет

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, уочи дуела с Вождовцем у наставку Суперлиге, поновио је да је одбрана шампионске титуле приоритет.

"Очекује нас добра утакмица с противником који је годинама у самом врху српског фудбала. Позиција на табели не приказује праву снагу и вредност Вождовца, екипа су са доста искусних играча и повратника из иностранства, уз препознатљиву филозофију игре. Вождовац је стабилан суперлигаш који треба да игра у плеј-офу. Нашег бившег фудбалера Андрију Луковића могу да окарактеришем као носиоца игре", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

За дуел с Вождовцем потпуно су се опоравили Душан Јованчић и Милан Павков, а ускоро ће сви бити на располагању Милојевићу.

"Стално понављам да нам је приоритет домаће првенство. Остале су још две недеље до краја полусезоне и чекају нас јако тешки изазови", рекао је Милојевић и додао да га радује што је терен стадиона "Рајко Митић" добио грејаче.

Он се осврнуо на утакмицу у Италији против Наполија у Лиги шампиона и пораз од 3:1.

"Радује ме то што смо се тако приказали у Лиги шампиона, а више претрчаних километара од Наполија јесте цена повређених играча. Можда је могло и мање да их буде, али добро је да се не ради о већем броју повреда. Више претрчаних километара јасно показује какви се напори изискују код играча, а они сви одлично раде и врло су мотивисани", завршио је Милојевић.

Утакмица 18. кола Суперлиге између Црвене звезде и Вождовца игра се у недељу од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво