Џајић: Надам се новој евро титули у наредних десетак година

Црвена звезда је на правом путу, ради изванредно у свим сегментима, очекујем још боље резултате наредних сезона и надам се да је могуће да у наредних десетак година поново постане шампион Европе, рекао је легенда клуба Драган Џајић студентима на северу Косова.

"Сматрам да ће овај тим звезде из сезоне у сезону правити добре резултате, а када ћемо бити прваци Европе не могу да знам, али живим у нади да ће се то поново десити у наредних десетак година", казао је Џајић у северној Косовској Митровици где је разговарао са студентима и спортистима са КиМ, а одговарајући на питање да ли ће црвено-бели моћи да понове успех из 1991. године.

Према његовим речима, Црвена звезда је након свих недаћа које су задесиле српски народ после разбијања Југославије дошла у ситуацију да није лако направити тим који може да оствари такав резултат.

"Заиста је било много лепо после Барија, мислили смо да ћемо уживати у томе и да ћемо наставити тако и у следећим годинама. Међутим, све оно што се десило је много пореметило Звезду и ја сам увек говорио да је Звезда од свих предузећа највише изгубила када се распала бивша држава", рекао је Џајић.

Он је подсетио да је Звезда 45 година после оснивања постала првак Европе, а била је и светски првак у Токију.

Навео је да су то велики успеси и додао да сматра да би Звезда наставила у том ритму, као и да би мотивисала и друге клубове са простора тадашње Југославије да буду квалитетнији.

"Што се садашњости тиче, Црвена звезда је на правом путу, ради изванредно у свим сегментима, зна се ко, шта и како треба да ради. Звезда је клуб који од ујутру до увече размишља како да буде све бољи и бољи, у овим условима постигла је велике резултате и мислим да ће постизати још боље", поручио је Џајић и додао да је убеђен у то с обзиром на начин на који се ради у Звезди, да се води рачуна о свим детаљима, иако није лако да се тренутно супротстави свим јаким евроспким клубовима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи