Мирковић о сумњама: Непоштење не станује у Хумској

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић одбацио је било какву повезаност клуба у нечасне радње у убедљивој победи над врањанским Динамом са 6:0 у Суперлиги Србије. Етичка комисија Фудбалског савеза Србије, по налогу УЕФА, отворила је истрагу због сумње у нерегуларност утакмице одигране у Хумској протеклог викенда, коју је обележио голман гостију Урош Ђурић комичним киксом код првог поготка.

"Поручио бих да непоштење не станује у Хумској. Ако неко хоће да се бави тим стварима нека се обрати на другу адресу", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Мирковић истиче да у појединим сумњивим мечевима "постоји зид ћутања и тишине".

"Изгледа да никога више не занима фамозна утакмица пре две недеље (Пролетер - Раднички прим. аут). После неко покушава да стави знак једнакости, нимало маштовито. Немам намеру да се бавим тим стварима, већ сам изгубио фокус".

О наредном ривалу у Суперлиги Србије, Младости из Лучана, Мирковић је имао само речи хвале.

"Очекује нас изузетно тешка утакмица против искусног и дисциплинованог тима. Младост је права такмичарска екипа и неколико година је у врху српског фубдала. Знамо их врло добро, а одлично су и вођени са клупе. Дуго су на окупу, што је реткост у српском фудбалу", рекао је Мирковић.
Мирковић ће први пут у сезони имати све играче на располагању, пошто нема повређених и суспендованих.

За терен у Лучанима, тренер црно-белих каже, да ће вероватно бити тежак за игру.

"Према информацијама које имамо није било снега, што је добра варијанта, али је пет или шест степени у минусу. Прогноза је да је ће сутра бити благо у плусу, али вероватно је "каљуга". Шта да се ради, како нама, тако и њима".

Утакмица 18. кола Суперлиге Младост - Партизан игра се сутра у Лучанима од 15.30.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво