ПАОК тражи чудо у Лондону

Фудбалери Челсија и ПАОК-а играју у Лондону меч петог кола Групе Л Лиге Европе. Сусрет почиње у 21.00 час. Директан пренос је на Првом програму, стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Челси је са максималних 12 бодова већ обезбедио пласман у наставак такмичења, док ПАОК, који има три бода, само победа оставља у трци за пласман међу 16 најбољих екипа. Поред ове две екипе, у групи су МОЛ са шест бодова и Бате са три бода. Ове две екипе свој дуел играју од 19.00 часова.

Велико изненађење би било да ПАОК слави победу у Лондону, али они морају да се надају и покушају да направе чудо јер их само оно оставља у игри.

Челси је први пораз ове сезоне доживео у прошлом колу, после 19 утакмица од старта, савладао их је Тотенхем. Дакле, тим Мауриција Сарија је сјајан. Уосталом, у евротакмичењима ове јесени имају максималан учинак после четири кола.

Остаје да се види колико може да уради на вечерашњем мечу тим нашег репрезентативца Александра Пријовића, који је био стрелац у претходна два меча, један за национални тим, други за клуб, он је уједно и најбољи стрелац екипе откако је стигао међу црно-беле.

Дуел Челсија и ПАОК-а почиње у 21.00. Пренос је на Првом програму, стрим је на РТС Планети, а ток меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво