Симић: Криво ми је због шансе, можда бих променио ток меча

Офанзивни везни фудбалер Црвене звезде Вељко Симић изјавио је да не може да буде задовољан поразом од Наполија (3:1) у Лиги шампиона, али додао да је екипа стекла ново искуство.

"После Ливерпула, апетити су порасли, сад не можемо да будемо задовољни поразом. Пружили смо добру партију у последњих 30 минута, али нисмо дошли до преокрета, мада ипак напредујемо у свакој утакмици. Значиће нам ово што смо показали", рекао је Симић новинарима после синоћње утакмице.

Симић је описао и своју шансу код резултата 1:0 када је изашао испред голмана Давид Оспине.

"Жао ми је што нисам реаговао како је требало и како сам хтео... Јако ми је криво... Променио би се ток меча, жао ми је", рекао је Симић.

Црвено-бели 11. децембра чекају Пари Сен Жермен у последњем колу групне фазе Лиге шампиона, а Симић каже да ће то бити меч за уживање.

"Мотивација ће бити ту, играмо пред пуном Мараканом", закључио је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво