Јувентус сигуран против Спала, Удинезе савладао Рому

Фудбалери Јувентуса забележили су нови тријумф у Серији А, пошто су у утакмици 13. кола на свом терену савладали екипу Спала 2:0. Удинезе изненадио Рому и славио минималну победу. Интер резултатом 3:0 славио против Фросинонеа.

Јувентус је у 13. колу Серије А забележио 12. победу, а нова жртва "Старе даме" била је екипа Спала – 2:0.

Кристијано Роналдо довео је Јуве у вођство у 29. минуту, да би коначан резултат поставио Марио Манџукић у 60. минуту утакмице.

Јувентус је убедљиво први на табели италијанског шампионата са 37 освојених бодова, девет више од Наполија који у недељу на свом терену игра против Кјева.

У првој утакмици дана, Удинезе је на свом терену савладао екипу Роме 1:0, а стрелац јединог гола био је Аргентинац Де Паул у 54. минуту утакмице.

У последњем мечу суботњег програма, Интер је на свом терену савладао екипу Фросинонеа 3:0. воструки стрелац за неро-азуре био је Балде Кејта, док је један гол постигао Леутаро Мартинез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво