"Црни петак" у Дортмунду, петогодишњи уговор за Алкасера

Борусија из Дортмунда откупила од Барселоне уговор за Пака Алкасера, који ће дрес "милионера" носити у наредних пет година.

Пако Алкасер дошао је у Дортмунд на позајмицу и постао најбољи стрелац екипе и миљеник навијача. Шпанац је у осам мечева у свим такмичењима постигао девет голова и одушевио све на Вестфалену.

Алкасер је потписао петогодишњи уговор са Борусијом, која је за трансфер издвојила "само" 23 милиона евра, плус пет додатних на име бонуса у наредном периоду.

Пако је други стрелац Бундеслиге, иза нашег Луке Јовића, а занимљиво је да је осам погодака у шампионату Немачке постигао из исто толико удараца ка голу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво