Фиренца је следећа станица за Лазара Марковића?

Српски фудбалер Лазар Марковић могао би да напусти Ливерпул и каријеру настави и "оживи" у Фјорентини, преносе италијански медији.

Контакт два клуба је већ успостављен и остаје да се види да ли ће до договора доћи и да ли ће хитри крилни фудбалер прећи у Фиренцу у јануару или на крају сезоне по истеку уговора.

Марковић одавно није у плановима менаџера Ливерпула Јиргена Клопа и наступа само за млади тим "црвених", па је одлазак већ на зиму реалан и изводљив.

Он је каријеру је почео у Партизану, одакле је прешао у Бенфику, а потом у Ливерпул 2014. за 25 милиона али се на Енфилду најблаже речено није снашао.

Играо је на позајмицама у Фенербахчеу, лисабонском Спортингу, Халу и Андерлехту, где је у мају одиграо последњи лигашки меч не рачунајући омладинце Ливерпула.

За репрезентацију Србије има 22 наступа уз три постигнута гола.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи