Србија у трећем шеширу на жребу квалификација за ЕП

Фудбалска репрезентација Србије на жребу квалификација за Европско првенство у Даблину 2. децембра биће у трећем шеширу.

У истом шеширу, што значи да са њима српски тим неће моћи да игра, су још Словачка, Турска, Република Ирска, Северна Ирска, Шкотска, Норвешка, Финска, Бугарска и Израел.

У првом шеширу су Енглеска, Холандија, Португалија, Швајцарска, Белгија, Хрватска, Француска, Италија, Шпанија, Пољска, а у другом Немачка, Исланд, Босна и Херцеговина, Украјина, Данска, Шведска, Русија, Аустрија, Велс, Чешка.

У четвртом шеширу налазе се Мађарска, Румунија, Грчка, Албанија, Црна Гора, Кипар, Естонија, Словенија, Литванија и Грузија, у петом су Македонија, тзв. Косово, Белорусија, Луксембург, Јерменија, Азербејџан, Казахстан, Молдавија, Гибралтар и Фарска Острва, а у последњем шестом Летонија, Лихтенштајн, Андора, Малта, Сан Марино.

И млади у трећем шеширу

Млада фудбалска репрезентација Србије налази се у трећем шеширу уочи жреба за Европско првенство у Италији и Сан Марину следеће године.

Због специфичног жреба 12 најбољих селекција Европе тим Горана ђоровића може да добије сваког, јер Италија као домаћин иде у А групу, а Енглеска и Немачка у Б и Ц као носиоци, пре него што крену да се извлаче из трећег шешира Србија, Хрватска, Белгија, Аустрија, Пољска и Румунија.

Одмах после тога добићемо куглице са репрезентацијама из другог шешира у коме су Шпанија, Данска и Француска.

Жреб је на програму у петак од 18 сати у Болоњи.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи