Милојевић: Од меча са ТСЦ-ом креће јак ритам, имам стрпљења за Кафуа

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић поручио је да мечом против ТСЦ-а из Бачке Тополе у осмини финала Купа Србије за његов тим креће напоран ритам до краја првог дела сезоне.

"Улазимо у ритам од седам утакмица за мање од месец дана. ТСЦ има добар тим, један је од фаворита за пласман у Суперлигу у маратонском такмичењу. Чека нас тешка и занимљива утакмица, а имамо кадровске проблеме и видећемо у каквом саставу ћемо изаћи", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је најавио да ће у наредном периоду ротирати играче и због тешког времена.

"Имали смо среће, скоро целу јесен имали лепо време и то нас је све размазило. Сада нам предстоје тежи терени, али правићемо ротације и већ сам пренео играчима да буду максимално припремљени", рекао је Милојевић, констатујући да се тешки мечеви у Лиги шампиона одражавају на умор и повреде, али да не жели да се жали јер воли утакмице на три дана.

Тренер црвено-белих додао је да је задовољан свим играчима у досадашњем делу сезоне, па и Бразилцем Џонатаном Кафуом.

"Очекивања су велика, а ја сам стрпљив. Верујем да ће Кафу да покаже због чега је дошао", поручује Милојевић и додаје да му је драго због резултата репрезентације Србије и да ће победом над Литванијом да осигура прво место групе у Ц Лиги нација.

Утакмица између Црвене звезде и ТСЦ-а игра се у среду на стадиону "Рајко Митић" од 15 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво