ТСЦ: Чуда су могућа, Звезда је то показала против Ливерпула

Фудбалери ТСЦ-а пружиће максимум у покушају да изненаде на гостовању Црвену звезду у осмини финала Купа Србије, најављују из Бачке Тополе.

Помоћни тренер четвртопласираног тима Прве лиге Србије Мирко Јовановић истиче да ће се ТСЦ на "Маракани" потрудити да покаже све што зна.

"Одиграћемо добру утакмицу и покушаћемо Звезди да загорчамо живот", каже Јовановић.

Голман Ненад Филиповић очекује да се ТСЦ покаже у свом најбољем светлу.

"Звезда је један од најбољих клубова у Србији и игра врхунски фудбал, како у Суперлиги, тако и у Европи. Ипак, у фудбалу је све могуће, што је Звезда показала тријумфом против Ливерпула", наводи Филиповић.

Дефанзивац Дајан Поњевић каже да је Црвена звезда тренутно најбољи тим у Србији.

"Идемо у Београд да пружимо што јачи отпор и покушамо да остваримо што бољи резултат. Можда и да изненадимо, иако је Звезда велики фаворит", поручује Поњевић.

Утакмица осмине финала Купа Србије Црвена звезда - ТСЦ игра се у среду од 15 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи