Тадић: Биће одлична атмосфера, ми смо исти народ

Пред дуел са Црном Гором, Душан Тадић уверен у победу Србије. Сигуран је и да ће атмосфера бити одлична, као што је била и у Подгорици.

"Као и пред сваку другу утакмицу, очекујемо да победимо. Надамо се томе, имамо квалитет", рекао је Тадић.

Црна Гора је у Београд стигла без Стевана Јоветића и Стефана Савића.

"Штета што неће играти, јер би било боље да играју у пуном саставу. Али, они који буду играли ће желети да се покажу. Свакако мислим да смо квалитетнији и треба да идемо на победу", оценио је Тадић.

Лига нација је прилика да се млађи играчи уведу у сениорску репрезентацију и да им се укаже поверење. Ипак, размишља се и о ономе што предстоји следеће године.

"Ово су добре припреме за оно најбитније што долази а то су квалификације за Европско првенство",рекао је Тадић.

Утакмица у Црној Гори је прошла уодличној атмосфери аТадић не види разлог да буде другачије у Београду.

"То је један исти народ, што се видело и у Подгорици. Мислим да ће бити добра атмосфера. Нема разлога да не буде све како треба".

Он је додао да и даље ужива играјући у дресу са државним грбом.

"Највећи је сан играти за репрезентацију, најлепши осећај је играти за своју земљу, навијаче... Мислим да је тај осећај и даље присутан у свима нама", рекао је Тадић.

После четири сезоне у Премијер лиги, Тадић се вратио у Холандију, где сада игра за Ајакс. На 22 утакмице постигао је 11 голова за екипу из Амстердама.

"Част је бити део тако великог клуба. Све је организовано на врхунском нивоу, немам речи... Одушевљен сам у сваком смислу. Ушли смо у Лигу шампиона, што је био један циљ. Други је да освојимо титулу. Биће тешко, али све иде како треба", закључио је Тадић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво