Фото финиш Хрватске за победу против Шпаније

Хрватска је савладала Шпанију са 3:2 (0:0) у мечу Групе 4, А дивизије Лиге нација. У последњем мечу групе у недељу се састају Енглеска и Хрватска.

Пун Максимир дочекао је играче Хрватске и Шпаније. Домаћин је успео да из трећег покушаја сачува предност и у изузетно узбудљивом другом полувремену стигне до важне победе и продужи неизвесност у групи до последњег меча.

Хрватска је повела у 54. минуту. Перишић је искористио грешку одбране Шпанаца, главом је пресекао напад и упослио Крамарића у казненом простору, који је прецизним ударцем савладао голмана Шпаније.

Два минута касније изједначила је Шпанија. После одличне акције гостију Иско је упослио Себалоса, који се погодио мрежу.

Хрватска је поново повела у 69. минуту. Модрић је упутуи сјајан центаршут са леве стране, на супротној стативи пронашао је Једваја, који ударцем главом погађа вара Де Хеу.

Шпанци су поново изједначили у 78. минуту. Рамос је био сигуран извођач најстроже казне. Предходно је Врсаљко играо руком у шеснаестерцу.

Када се очекивало да ће меч бити завршен без победника, домаћин је стигао до победе. Играо се трећи минут надокнаде времена. Крамарић је нанизао неколико играча у казненом простору изборио се за позицију и шутирао. Де Хеа је успео да одбије лопту, али до ње је први стигао Једвај и својим другим погодком поставио коначан резултат.

После ове утакмице Шпанија има скор од две победе и два пораза, док су Хрватска и Енглеска забележиле по једну победу, пораз и нерешен резултат. У последњем мечу ове групе састају се Енглеска и Хрватска. Меч је на програму у недељу 18. новембра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво