Газета: Наполи са дебитантом на голу против Звезде

Италијански голман Алекс Мерет, кога је Наполи овог лета платио 25 милиона евра Удинезеу, вероватно ће дебитовати против Црвене звезде у Лиги шампиона 28. новембра.

Мерет је пропустио почетак јер је сломио руку, али се опоравио и тренер Карло Анћелоти га спрема да упише први меч за тим подно Везува, пише Газета дело Спорт.

Овај 21-годишњи чувар мреже био је у Београду када је Наполи гостовао Звезди (0:0) на старту елитног такмичења, али се није нашао у протоколу.

За вицешампиона Италије дуел са Црвеном звездом је кључан за пролаз даље, док тим Владана Милојевића јури ново изненађење после сензације над Ливерпулом (2:0).

У Ц групи води Ливерпул са шест бодова, по пет имају Наполи и Пари Сен Жермен, а у игри је и Црвена звезда са четири.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи