Крстајић: Нема шале, биће је кад направимо резултат

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић каже да екипа максимално озбиљно и мотивисано чека дуеле са Црном Гором и Литванијом на крају групне фазе Лиге нација. Први меч селекција Србије игра против Црногораца у суботу од 15.00 часова.

"Свака утакмица је битна и одлучујућа, па и ове две. Црна Гора ће играти колико јој дозволимо. Имамо добру атмосферу, очекујемо добар резултат, а респектујемо Црну Гору", рекао је Крстајић на конференцији за медије у Кући фудбала у Старој Пазови.

Како је нагласио, Сергеј Милинковић-Савић сигурно неће играти против Црне Горе, за Литванију је неизвестан, повређени су и Љубомир Фејса и Марко Дмитровић, док проблем са зубом има Филип Костић.

"Још чекамо известаје доктора", говори селектор, који је накнадне позиве уручио Данијелу Алексићу и голману Радника Николу Васиљевићу.

Крстајић додаје да га радује форма велике већине репрезентативаца пред последње две утакмице у Лиги нација.

"Шали нема места, неће је бити на утакмицама. Шалићемо се када направимо резултат".

Крстајић истиче и да прати нападача Црвене звезде Милана Павкова, стрелца два гола против Ливерпула (2:0) у Лиги шампиона.

"Драго ми је због Звезде, за српски фудбал је то јако важно. Пред Павковим је време, а репрезентација треба континуитет. Није играч који се не гледа, ради се о добром нападачу, сада је добио самопоуздање".

"Одиграли смо на добром нивоу у Подгорици и Букурешту, а у Румунији је фалио само гол. Циљ је испуњен, све је у нашим рукама, играмо добро и можемо да будемо задовољни. Драго ми је што смо без мене одиграли добро, могу у пензију на миру", нашалио се Коларов.

Фудбалер Роме поручио је и да је права позиција Филипа Костића леви бек, "само то у Немачкој не виде".

Србија дочекује Црну Гору у суботу од 15.00 часова на стадиону "Рајко Митић", а три дана касније Литванију на стадиону Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи