Видић: Волео бих да будем менаџер Јунајтеда једног дана

Некадашњи капитен Манчестер јунајтеда, коментаришући дерби између Ситија и Јунајтеда, рекао да би волео да једног дана буде на клупи "ђавола".

Видић је за "црвене ђаволе" одиграо 300 утакмица и многи га сматрају за једног од најбољих дефанзиваца који је икада играо на Острву.

"Ово није Јунајтед који смо навикли да гледамо. Али ово је Морињов Јунајтед, а морамо прихватити да је он менаџер који води екипу на одређени начин. Тако је било у Челсију, у Интеру, док је у Реалу био кудикамо отворенији", рекао је Видић коментаришући дерби који је припао Ситију (3:1).

Видић је био капитен Јунајтеда, навијачи су га просто обожавали, а некадашњи српски репрезентативац рекао је дда би волео једног дана да преузме кормило "ђавола".

"Да будем искрен, волео бих да једног дана будем менаџер. Волео бих да мислим да знам ствари. Али, критиковати Мориња, као неко ко би у будућности могао да буде менаџер, једноставно није фер", рекао је Видић.

Јунајтед је после пораза у градском дербију остао на осмом месту на табели, са 12 бодова мање од првопласираног Ситија.

Видић је за Јунајтед наступао од 2006. до 2014. године и са клупом освојио пет титула шампиона Енглеске, три Лига купа и једну Лигу шампиона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се