Иванић: Србија је фаворит, али ми желимо победу у Београду

Црногорски фудбалски репрезентативац Мирко Иванић изјавио је да препушта Србији улогу фаворита у предстојећем мечу Лиге нација у Београду, али да ће екипа учинити све да се реваншира за пораз у Подгорици и освоји прво место у групи.Утакмица између Србије и Црне Горе игра се у суботу од 15 сати на стадиону Рајко Митић.

Фудбалери Црне Горе почели су припреме пред последње две утакмице које ће одиграти у првој фази Лиге нација.

На последњој утакмици у октобру Црна Гора је у Виљнусу савладала Литванију, па је и то један од разлога због кога су играчи у тиму велики оптимисти пред дуел који их очекује у Београду.

"Србија је фаворит, заслужила је ту улогу јер је прва на табели, јер нас је победила у Подгорици, јер је учествовала на Светском првенству. Међутим, сада чекујем потпуно другачију утакмицу и сви који мисле да ћемо се бранити јер смо ослабљени грдно се варају. Настојаћемо да победимо Србију и Румунију и да освојимо прво место у групи", поручио је Иванић, некадашњи млади репрезентативац Србије.

Селекција Србије имаће данас први тренинг у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Утакмица између Србије и Црне Горе игра се у суботу од 15 сати на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи