Ливерпул продужио лош низ Фулама, Митровићу поништен гол

Фудбалери Ливерпула победили су Фулам са 2:0 (1:0) на Енфилду у Премијер лиги, уз сумњиво поништен гол Александру Митровићу.

Митровић је у 40. минуту ударцем главом савладао Алисона, али је помоћни судија проценио да је био иза одбране Ливерпула, а онда је домаћи тим истог тренутка у три брза потеза дошао до гола преко Мохамеда Салаха.

Све је било готово када је Џердан Шаћири погодио на центаршут Ендруа Робертсона у 53. минуту и поправио расположење "црвених" након пораза од Црвене звезде (2:0) у Лиги шампиона.

Фулам Славише Јокановића, који ће поново бити под притиском, претрпео је седми пораз у низу и остао на дну табеле, док је Ливерпул први са два бода и утакмицом више од Манчестер ситија.

У наредном колу Ливерпул гостује код Вотфорда, а Фулам дочекује Саутемптон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи