Партизан бољи од Радника

Партизан – Радник 2:0 (1:0). Црно-бели су успели да савладају Радник у мечу 16. кола, и забележе нови тријум у Суперлиги Србије.

Лепа фудбалска представа на стадиону Партизана. Домаћин је константно нападао, гост претио из контранапада. Црно-бели су успели да искористе „само" две од многобројних прилика, и стигну до заслужене победе.

Црно-бели су од првог судијског звиждука преузели теренску иницијативу и константно нападали. Гости су се организовано бранили и вребали своје шансе из контранапада. Сјајан на голу гостију био је Васиљевић, који је у неколико наврата усепо да неутралише нападе домаћина.

Лепу акцију извео је Радник, међутим изостала је реализација. Прву праву прилику пропустио је Рикардо, из добре позиције није успео да савлада одличног Васиљевића. Када се очекивало да ће се прво полувреме завршити без голова Рикардо је ипак успео да искористи своју шансу.

Обрадовић је упослио Рикарда који је избио сам испред голмана гостију, његов ударац Васиљевић је успео само да закачи и успори лопту, ипак недовољно да одбрамбени играч успе да је стигне пре него што је она завршила у голу.

На старту другог дела бележимо још две велике прилике за домаћина. Прво је Јанковић одлично упослио Николића који је био сам на око пет метара од гола Васиљевића, али је пребацио лопту преко пречке. Потом је Рикардо био у стопостотној шанси. Изашао је сам испред голмана шутирао, али је поново голман Васиљевић успео да сачува мрежу.

Партизан је оверио тријумф у 89. минуту. Лопта је стигла до Ивановића у казненом простору, који је одмах шутирао и савладао немоћног Васиљевића.

Црно-бели су тако везали другу победу у Супер лиги Србије и показали да је криза резултата иза њих. Ово је укупрно девети тријумф вицешампиона Србије, који уз шест нерешених бодова има 33 бода и налази се на трећем месту на табели. Радник је упркос поразу задржао 13. место са освојених 15 бодова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво