Милојевић: Ливерпул архивиран, само је Динамо у мислима

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је победа над Ливерпулом у Лиги шампиона већ заборављена и да, без обзира на проблеме око састављања тима због повреда, очекује добру игру и победу над врањским Динамом на старту другог круга Суперлиге Србије. Утакмица 16. кола Суперлиге између Динама и Црвене звезде игра се у суботу од 15 сати у Сурдулици.

"Нећу рећи ништа ново ако кажем да је Динамо полетна екипа без обзира на пласман на табели. Имао би више бодова да игра у Врању, тамо смо имали сусрет Купа Србије и видело се колико људи воле тај клуб. За нас је јако битно да пред репрезентативну паузу одиграмо добру утакмицу. Волео бих да публика дође у што већем броју и да нас подржи у Сурдулици. Мислим да ћемо имати све услове за спектакл и добар меч", поручује Милојевић.

Тренер црвено-белих има проблема око састављања тима, много је повређених играча, па неће играти Филип Стојковић, Горан Чаушић и Душан Јованчић.

"Имамо доста кадровских проблема, из минута у минута добијам поједине информације са проблемима. За поједине повреде још чекам потврду, да видимо који је степен озбиљности, јер постоје одређене дилеме да ли би ти играчи могли да изнесу утакмицу", забринут је Звездин тренер.

Милојевић се осврнуо на историјску победу у Лиги шампиона и зашто је битно да се тријумф против Ливерпула заборави у овим тренуцима.

"Немамо много времена да размишљамо, то је фудбал. Одиграли смо утакмицу Лиге шампиона, а сада морамо да гледамо Суперлигу. Желим да видим реакцију мојих играча, јер се тако постаје бољи и квалитетнији, то вам даје залог за будућност. Не волим да добар резултат одмах после падне у воду, морате да се потврђујете. Утакмица са Ливерпулом је била не тако давно, али је већ архивирана и сада мислимо само на Динамо. Зна се да нам је првенство приоритет свих приоритета", закључио је он.

Утакмица 16. кола Суперлиге Динамо – Црвена звезда игра се сутра од 15 сати у Сурдулици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво