Жестоке казне после туче на мечу Галатасарај – Фенербахче

Турски фудбалски савез оштро је казнио виновнике туче која је уследила после прошлонедељног меча између Галатасараја и Фенербахчеа. Тренер Фатих Терим ће платити 11.000 долара казне и неће моћи да води тим на наредних седам утакмица. Његов помоћник Хасан Шаш кажњен са осам утакмица.

Тренер и помоћни тренер Галатасараја, Фатих Терим и Хасан Шаш, оштро су кажњени после инцидената који су избили после утакмице тог тима са градским ривалом Фенербахчеом, јављају турски медији.

Терим ће платити 11.000 долара казне и неће седети на клупи Галате у наредних седам кола турске лиге, док је његов помоћних Хасан Шаш суспендован утакмицу више, јер је после меча напао играча противничког тима.

Рајан Донк је добио шест утакмица казне, док су Баду Ндаје и Гари Родригез суспендовани на наредних пет, односно три меча.

Кажњена су и двојица играча Фенера, па је Жаилсон добио осам утакмица казне, док је Роберто Солдадо суспендован на наредних шест утакмица.

Серију инцидената почели су Солдадо и Белханда, а онда је пришао Жаилсон, који је буквално ударио шамар Мароканцу.

Убрзо је већи део играча Галатасараја почео да јури Бразилца, а најагресивнији је био Ндијаје, који га је давио. Жаилсон је уточиште нашао у тунелу "Турк телеком" арене у Истанбулу.

Утакмица је завршена резултатом 2:2. Галатасарај је задржао друго место на табели, док је Фенербахче 15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво