Мирковић: Велика победа Звезде, а причало се…

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао да су црно-бели додатно мотивисани пред сутрашњи меч против Радника због јединог пораза у досадашњем току Суперлиге. Тренер Партизана прокоментарисао је и тријумф највећег ривала Црвене звезде против Ливерпула са 2:0 у Лиги шампиона.

"Једини меч у Суперлиги изгубили смо у Сурдулици и зато су нам дужни. Очекује нас тежак задатак, Радник је организована екипа и претпостављам да ће бити дефанзивнији. Имају добар тим, са младим репрезентативцем Златановићем, морамо да уђемо максимално скоцентрисани и одлучни да победимо", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Прошлог викенда Партизан је против Војводине (2:0) прекинуо серију од три узастопна ремија, па Мирковић истиче да је ситуација сада знатно повољнија.

"Може се рећи да се лакше дише. Једино нас победе одржавају у трци, сваки други исход против Радника био би катастрофалан", додаје Мирковић.

Крилни фудбалер Горан Закарић је повређен и неће бити у саставу, али је у конкуренцији за тим опорављени Зоран Тошић, док Мирковић није желео да открива да ли ће наступити Александар Шћекић, који је имао операцију носа и у случају да изађе на терен носиће маску на лицу.

"Видећемо око Шћекића, да не откривам сад. Кад имате помагало тог типа увек смета, нећу да кажем да је хендикеп, али се слабије види. Ја нисам могао да играм са маском, иако је то било друго време, тада су биле универзалне, а ове се раде по отиску".

Тренер Партизана прокоментарисао је и тријумф највећег ривала Црвене звезде против Ливерпула (2:0) у Лиги шампиона.

"Велика победа Звезде. Подсетио бих како смо склони да брзо мењамо мишљење о свему. Имали смо ситуацију од пре само нелико недеља, после утакмица у Ливерпулу и Паризу, тада се причала друга прича... Велики успех Звезде, сигурно да цела наша лига добија на тежини са тим", закључује популарни Бата.

Утакмица 16. кола Суперлиге Партизан - Радник игра се у суботу од 13 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво