Стрелингово извињење због пенала: Пао сам, моја грешка…

Фудбалер Манчестер ситија Рахим Стерлинг извинио се судији и играчима Шахтјора због пада након којег му је досуђен пенал у утакмици Лиге шампиона. Манчестер сити је убедљиво добио меч са 6:0, а на мечу су досуђена два једанаестерца од којих је први био очита грешка судије.

Стерлинг је запео о бусен и пао иако га ниједан фудбалер Шахтјора није ни пипнуо, али је мађарски арбитар Виктор Касаи видео другачије и свирао пенал који је погодио Габријел Жезус у убедљивом тријумфу од 6:0.

"Имао сам лопту и не знам шта се десило касније. Пао сам и окренуо се... Нисам осетио контакт, моја је грешка. Ударио сам у подлогу и пао. Извињавам се судији и Шахтјору", рекао је Стерлинг за БТ спорт.

На Стрелингове речи надовезао се менаџер Пеп Гвардиола изјавом да је јасно да није био пенал и да је зато неопходан ВАР у елитном такмичењу.

Стрерлинг је постигао гол у сјајној партији "грађана", заједно са троструким стрелцем Габријелом Жезусом, Ријадом Марезом и Давидом Силвом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво