Морињо о гесту ка навијачима: Вређали су ми породицу и Интер

Менаџер Манчестер јунајтед Жозе Морињо прозивање навијача Јувентуса, после великог преокрета у финишу за 2:1 у Лиги шампиона, објаснио је као одговор на увреде на рачун Интера и њега са трибина стадиона у Торину. Морињо је, након "слободњака" Хуана Мате и аутогола Алекса Сандра, са руком на уху показивао италијанским навијачима да их наводно не чује и тако поново скренуо пажњу јавности на себе.

"Вређали су ме 90 минута, а дошао сам само да обавим посао најбоље што могу. Ништа више... Никог нисам вређао, они су мене, а мој потез касније значио је да желим да чујем да ли могу да буду гласнији", рекао је Морињо за Скај спорт Италија.

Португалски стручњак, ипак, признаје да можда није требало тако да поступи.

"Вероватно нисам требао да урадим тако, сада кажем јер ми је глава хладна. Међутим, вређали су ми породицу, укључујући и породицу из Интера. Зато сам реаговао".

Манчестер јунајтед одиграо је фантастично, сматра Морињо, иако је његов тим био у подређеном положају.

"Били смо на врхунском нивоу, не можемо боље од овога. Дошли смо да играмо против тима који има другачији квалитет, тражили смо победу и на крају дошли до ње", закључио је Морињо.

Јувентус је први у Х групи са девет бодова, Јунајтед има седам, Валенсија пет, а Јанг бојс један.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво