Роналдо: Јунајтед није урадио ништа, поклонили смо победу

Најбољи фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо каже да његов бивши клуб Манчестер Јунајтед није урадио ништа да победи, али да је добио поклон од првака Италије. Роналдо је постигао први гол у Лиги шампиона ове сезоне из сјајног волеја, али су гости у последњих пет минута преокренули преко Хуана Мате из слободног ударца и аутоголом Алекса Сандра.

"Лига шампиона је посебно такмичење, када си близу победе не смеш да се опустиш јер свашта може да се деси. Доминирали смо 90 минута, створили много шанси, могли да их "убијемо" још три или четири пута, али смо на крају кажњени", рекао је Роналдо после утакмице за италијански Скај Спорт.

Португалац додаје да је Јувентус остао на челу групе и да мора да заврши посао на прави начин.

"Јунајтед није урадио ништа да тријумфује. Не можемо чак ни да говоримо о срећи, мора да се пронађе, овде се ради о нашем поклону њима. Морамо да подигнемо главе, играли смо добро и и даље смо први у групи".

Описујући свој гол петоструки најбољи фудбалер света истиче да је добро реаговао на асистенцију Леонарда Бонућија.

"Погледао сам га у свлачионици, нисам схватио да је сјајан гол, али јесам да сам направио прави потез и снажно ударио лопту. Срећан сам због гола, али и разочаран јер смо морали да победимо са три разлике. Јунајтед није показао превише, имали су само прекиде. Морамо да научимо из овог".

Јувентусу у следећем колу је потребан само бод против Валенсије у Торину за пролаз даље, док Јунајтед чека Јанг Бојс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво