Терзић: Победа за историју, нећемо овде стати

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић оценио је да је победа против Ливерпула историјска, јер је прва једног српског клуба у Лиги шампиона, али и поручио да црвено-бели немају намеру да се на томе зауставе.

Звезда је у 4. колу Ц групе елитног такмичења савладала актуелног вицешампиона Европе са 2:0, головима Милана Павкова.

"Остварили смо победу која ће заувек остати уписана у историји Црвене звезде. Атмосфера је била спектакуларна, организација утакмице беспрекорна. Руководство Ливерпула је после утакмице дуго остало у мојој канцеларији, где смо разговарали о фудбалским стварима", рекао је Терзић за клупски сајт.

Како је навео, и поред чињенице да им није било пријатно после пораза, ипак нису могли да сакрију импресије о атмосфери која је владала свих 90 минута.

"Са колико љубави и енергије наши навијачи праве спектакуларну атмосферу, то се не може доживети нигде у Европи. Али то је Звезда, то је Србија. Синоћ смо читавој Европи послали најлепшу слику са поруком да у Србији живе гостопримљиви и цивилизовани људи који воле Црвену звезду и Србију изнад свега", са задовољством је истакао генерални директор црвено-белих.

Терзић поручује да смо сви сведоци враћања клуба на старе стазе успеха.

"Видела је Европа моћну екипу, моћну Црвену звезду, невероватно вођену од стране Владана Милојевића и његових сарадника. Осећала се претходних дана невероватно позитивна енергија и као да смо сви у клубу веровали у ову победу", поносан је Терзић.

Открио је и шта је рекао играчима пред излазак на терен.

"Рекао сам им – вечерас пишете историју, немојте пропустити ову шансу, шансу да својим унуцима једног дана причате како сте срушили Ливерпул. Изађите и играјте, будите храбри, ово је ваша кућа, народ то очекује од вас. А ти, Павкове, уради вечерас нешто велико, толико велико да ти у твом Бегечу подигну споменик", са осмехом се присећа Звездин директор.

Истиче да су сви у клубу поносни на играче.

"Тај 6. новембар биће заувек обележен црвено-белом бојом. Момци су показали колико могу и да им је место у Лиги шампиона, да им је место у друштву најбољих. Показали су да можемо са свима да се носимо, чекају нас још две утакмице и зато нећемо овде стати. Јуче је био дан за славље, данас настављамо још јаче да радимо, већ за викенд нас чека меч Суперлиге, треба победити и Динамо и наставити стазом успеха", нагласио је Терзић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво